Spirituell konsult

Tjänster

Andekontakt

Som spiritualistiskt medium etablerar jag kontakt, en så kallad länk, till dina anhöriga i andevärlden. Detta sker främst under en privatsittning som kan ske vid personligt möte eller via ett videomöte.

Jag ser bilder, hör budskap samt känner och får in information även med mitt klarvetande. Detta innebär att varje sittning är unik och det är andevärlden som bestämmer hur budskap når fram till mig som spiritualistiskt medium. Du som är kund hos mig kan få kännetecken, minnen eller budskap som du förstår och kan känna igen. Jag tolkar den information som jag får från andevärlden och presenterar den för dig. Jag ställer inga ledande frågor til dig. Bevisföringen sker genom ditt igenkännande och jag vill inte ha någon information alls om dig eller om dina anhöriga före en sittning. Detta för att bevisföringen ska vara så hög som möjligt. Efter sittningen har du naturligtvis möjlighet att prata om din upplevelse. Du kan även boka in healing och medial vägledning efter en andekontakts sittning. Jag ber dig uppmärksamma att detta är olika typer av tjänster.


Ibland har jag även större seanser, både online och på plats.

Syftet är healing genom återföreningar samt ge bevis för att människans själ lever vidare.

Som spiritualistiskt medium lägger jag stor vikt vid bevisföringen för att jag har kontakt med just dina anhöriga.

Jag är diplomerad i mentalt mediumskap hos Elfving Institut i Stockholm.

Mer om mina utbildningar kan du läsa under fliken OM MIG

Intuitiv vägledning


Välkommen till en värld av intuitiv vägledning, där jag som medium arbetar med olika metoder för att hjälpa dig med dina frågor. Genom att avläsa dina energier och kanalisera budskap från dina guider och ditt högre jag, ger jag dig insikter och vägledning som kan förändra ditt liv.


I mitt arbete använder jag ibland tarotkort och andra orakelkort som hjälpmedel, för att ge en djupare förståelse och tydlighet i dina frågor. Tarotkorten avslöjar en mängd olika saker, som kärlek, framgång, valmöjligheter och spirituell utveckling. Varje kort har en unik betydelse och jag tolkar dem för att ge dig svar och vägledning i dina vägskäl i livet.


För att ge dig den bästa möjliga vägledningen och avläsningen av din aura, erbjuder jag främs bokade besök för intuitiv vägledning. Det här ger oss möjligheten att gå på djupet och ge dig den uppmärksamhet och tid som just du förtjänar. Vid dessa besök kan du även boka in healing, vilket kan komplettera vägledningen och hjälpa dig att hitta inre balans och harmoni.

Jag är också stolt över att kunna säkerställa din integritet. Jag har en strikt tystnadsplikt och följer en uppsättning etiska riktlinjer för att skydda din privata information och ge dig en trygg och säker miljö där du kan dela dina tankar och känslor. Jag följer Mediumförbundets och Reikiförbundets etiska riktlinjer samt givetvis även GDPR.


Jag är mycket mån om att du ska bli nöjd och har därför en kundnöjdhetsgaranti på alla mina tjänster. Mitt mål är att lyfta dig och ge dig ny kraft och styrka. Genom min intuitiva vägledning vill jag hjälpa dig att se klarare och ta de rätta besluten när det gäller kärlek, arbetsrelationer och andra vägskäl i ditt liv.


Ta steget in i en värld av intuitiv vägledning och upptäck en djupare förståelse för dig själv och din framtid. Jag är här för att stödja och guida dig på din personliga resa. Boka din session idag och låt mig hjälpa dig att navigera genom livets utmaningar och möjligheter.

Tarot

Tarot kan vara en värld full av både mystik och visdom! Som medium och tarotläsare är jag här för att guida dig genom din inre resa och erbjuda dig insikter och råd baserade på den kraftfulla energin i tarotkorten.

Tarotkort är mycket mer än bara vackra bilder på papper. Dessa kort är portaler till en djupare förståelse av oss själva och universum. Genom att titta in i dessa symboliska kort kan jag avläsa energier och förmedla budskap från energivärlden till dig.

Det spelar ingen roll om du är ny på tarot eller om du har erfarenhet av det. Jag anpassar mitt tillvägagångssätt utifrån din unika situation och behov. Konsultationen blir helt personlig och skräddarsydd för dig.

Vissa medium använder sig av pendel eller runor för att öppna upp för sin intuition, medan andra föredrar att arbeta med olika typer av orakelkort. Jag är väl förtrogen med olika typer av verktyg och kan vägleda dig genom vilken metod som bäst passar dig och dina frågor.

I mina konsultationer skapar jag en fristad för dig där du kan känna dig trygg och bekväm. Vi kommer att utforska de djupaste hörnen av ditt sinne, och jag kommer att hjälpa dig att identifiera de energier och blockeringar som hindrar dig från att nå din fulla potential.

Genom att avläsa tarotkort kommer vi att få insikter om din nuvarande situation, de utmaningar du möter och de möjligheter som väntar på dig i framtiden. Tarot är en kraftfull guide som kan hjälpa dig att förstå dina väsentliga livsområden, såsom kärlek, karriär och andlighet.


Jag är här för att hjälpa dig att navigera genom livets labyrint och ta kontroll över ditt egen öde. Med min stödjande och intuitiva vägledning kan du börja göra medvetna val som lyfter dig till nya nivåer av glädje och framgång.

Så släpp taget om tvivel och låt mig öppna dörrarna till självupptäckt och personlig tillväxt. Boka en tarotläsning med mig idag och låt oss utforska de outgrundliga energierna som väntar på att avslöja sitt budskap bara för dig.Healing 

Välkommen till en värld av helande och återhämtning genom Reiki - den japanska healingformen som kommer att förvandla ditt liv!

Jag erbjuder en unik och kraftfull healingupplevelse där jag kanaliserar livsenergin för att aktivera och stimulera din kropps egna naturliga förmåga att läka och återställa sig. Genom detta ansluter vi till djupet av din själ och öppnar upp för en helt ny dimension av välbefinnande.


Du kan även få uppleva den vackra och lugnande kraften från änglarna, då jag även erbjuder änglahealing som en av mina tjänster. Medan jag arbetar som en kanal för energin, använder jag mina händer för att balansera din aura och skapa en stark förbindelse mellan din fysiska och andliga värld.


Efter en Reikibehandling kommer du att känna dig föryngrad och full av positiv energi. Erfarenheten kan vara överväldigande och ge dig starka känslor, både fysiskt, psykiskt och spirituellt. Luta dig tillbaka och slappna av medan den intelligenta kraften från Reiki kommer till just de områden som behöver det mest.


Dessa behandlingar är mycket effektiva mot stressrelaterade besvär, sömnsvårigheter, oro och värk. Med Reiki frigörs eventuella blockeringar i livsenergins flöde, vilket ger omedelbar lättnad och en känsla av frid. Det är inte ovanligt att bara en till tre behandlingar räcker för att uppnå fantastiska resultat.


Du undrar kanske hur en Reikibehandling går till? Det börjar med ett samtal där vi går igenom dina specifika behov och önskemål. Sedan börjar den magiska processen där jag använder mina helande händer för att guida energin till rätt platser i din kropp och aura.

Det bästa av allt är att avstånd inte spelar någon roll när det gäller Reiki. Jag kan lika effektivt ge healing på distans eftersom den kraftfulla Reikienergin inte begränsas av avstånd. Genom att använda mina unika förmågor kan jag skapa en stark förbindelse oavsett var du befinner dig - du behöver bara slappna av och ta emot den sällsynta gåva som Reiki har att erbjuda.


Så släpp taget om dagliga bekymmer, stress och smärta. Välj istället att öppna dig för denna magiska upplevelse av healing genom Reiki. Låt mig guida dig till djup inre frid och välbefinnande. Kontakta mig nu för att boka din första behandling, och upptäck hur Reiki kan förändra ditt liv på ett sätt du aldrig kunnat föreställa dig!

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag för en Reikibehandling.

Jag finns på appen E-passi där du smidigt kan använda ditt friskvårdsbidrag.

För änglahealing gäller samma priser som för Reiki men det går inte under friskvård.

Du bokar mina tjänster via Bokadirekt.se eller genom att mejla mig på info@sensiri.se


Boka tid

Vill du veta mer? Kontakta mig!

unsplash