Spirituell konsult

Information om Event 

NYHET

Planerar du en fest eller ett företagsevent i Göteborg och vill lägga till en spännande twist? Boka ett medium, tarotläsning m m till din tillställning.Låt ett professionellt medium skapa en unik och minnesvärd upplevelse för dig och dina gäster.Kontakta mig idag för att skräddarsy och göra din fest annorlunda och oförglömlig!sensirimedium@gmail.com


Medial afton med vänner, företagsevent och festarrangör i Göteborgsområdet, i övriga landet mot tillägg.

Unik möjlighet till andekontakt


Jag erbjuder dig en unik möjlighet till andekontakt

Privat sessionen sker via antingen ett onlinemöte (Zoom/ Google Meet/ Messenger) eller på personligt besök.

Online tar ca 40 minuter, 1 100 kronor
Personligt möte ca 1 timma, 1 300 kronor
Du kan även boka healing och Tarotläggning i anslutning till dessa sessioner.


Jag är ett diplomerat medium som är klarseende, klarvetande, klarhörande och klarkännande.

Kontakta gärna mig via mejl eller mitt kontaktformulär om du vill veta mer och boka tid. Det finns väldigt få tider så du behöver räkna med väntetid då detta är en mycket eftertraktad och unik tjänst. Välkommen att kontakta mig via mejl.2024

2023 

Utlottningen på Mysterium Mässan 2023


Jag är glad att meddela att vinnarna för utlottningen av medial sittning har dragits och blivit kontaktade. Även om just du kanske inte blev en av vinnarna, vill jag ändå tacka dig för ditt deltagande.
Håll utkik efter fler spännande evenemang från Sensiri - spiritual consultant i framtiden.

Mysteriummässan är äntligen här i kommande helgen

Så spännande det ska bli att få möta er alla besökare!


Som utställare kommer jag att erbjuda mina unika talanger som tarotläsare och medium för att hjälpa dig att upptäcka dina innersta hemligheter och få vägledning för ditt liv.


Som medium har jag förmågan att nå utöver det synliga och kommunicera med andevärlden, guider och ditt högre jag. Jag är kanalen som förmedlar budskap från de älskade som har vandrat över till andra sidan. Det är en otroligt speciell gåva att kunna erbjuda tröst till de som förlorat någon och behöver få veta att deras närvaro fortfarande omfamnar dem. 

På mässan kommer jag främst erbjuda tarotläsningar. Tarotkorten är en möjlighet att avslöja hemligheter som är begravda djupt inom ditt själsliga landskap. Varje kort avslöjar detaljer om ditt nuvarande tillstånd, dina förhoppningar och utmaningar, och vägen du bör vandra för att nå den inre harmonin.


För dig som besökare är denna mässa en unik möjlighet att få en djupare förståelse för dig själva och utveckla din personliga tillväxt. Kanske befinner du dig i ett av livets övergångsperioder av olika slag - kanske genomgår du en personlig förvandling, flyttar eller möter utmaningar i karriären. Genom mina tarotläsningar och mediumskap kan jag öppna för nya perspektiv, låsa upp låsta dörrar och ge dig den trygghet och klarhet du söker.

Men det är inte bara upplösningen av gamla blockeringar som jag kan erbjuda. Som reiki- och änglahealer har jag möjligheten att överföra energi och förmedla healing till sårade själar för att lugna och läka. Denna form av healing når utöver det fysiska och påverkar människan på en djupare nivå, balanserar kropp och själ för att uppnå totalt välbefinnande.


Så, kära kommande besökare på Mysterium mässan, jaga inte längre efter dina inre mysterier. Kom och hitta mig vid min monter för att få en inblick i ditt inre universum. Låt mig guida dig genom tarotkortens visdom, koppla upp dig med kärleken och omsorgen från andevärlden. Se fram emot en underbar upplevelse där du kommer att hitta svar på dina mest brinnande frågor och, viktigast av allt, lämna mässan och  känn dig starkare, mer balanserad och mer redo att möta världen som en kraftfull person.

Event

Mysteriummässan i Borås

4-5 november 2023

Läs mer på Facebook

unsplash